De waarheid over Acai

Acai-Smoothie Bowl - Cookidoo® – het officiële Thermomix®-receptenplatform

Allereerst bespreken we in dit hoofdstuk drie belangrijke onderwerpen, met ingrijpende uitspraken, namelijk:

– Nutritionele ketose.

-De rol van Acai.

-Hoe eiwit, koolhydraten en vet in evenwicht te brengen.

We kunnen niet genoeg de nadruk leggen op de voordelen van een efficiënte inname van koolhydraten en het vermijden van die vreselijke koolhydraatarme, 's nachts wakker wordende' diëten. Niets kan erger worden dan een onaangename energiecrash na een onvoorzichtige koolhydraatarme dag. Tja, wat kun je eraan doen? Dit hoofdstuk gaat over de hoofdlijnen van een "koolhydraatstabiele" levensstijl.

U kunt drie dingen doen om dit te bereiken. Zie het als volgt:

-Je lichaam HOUDT zijn energie.

-Het verbrandt koolhydraten voor energie.

– Het verbrandt vet als brandstofbron.

– It Loves Zetmeel zoals suiker en zetmeel. Hoe meer zetmeel we eten, hoe meer energie we in ons lichaam pompen. Vergeet niet dat ons lichaam een ​​energiemachine is. Het houdt van complexe koolhydraten. Het zijn niet eens slechte koolhydraten… het zijn de "goede" koolhydraten. Dit zijn de complexe koolhydraten die we willen eten.

Je zult de energie van je lichaam niet op dezelfde manier beheersen als je cardio. U zult niet op dezelfde manier vet verbranden en uw lichaam zal ook niet van de "goede" koolhydraten houden. Maar Raad eens? Je verliest "afvalstof" van verwerkte koolhydraten! Het is een diepgaand proces, maar in een notendop is de waarheid van de zaak dat bodybuilders gewoon NIET weg kunnen komen van complexe koolhydraten.

Door te bewegen verbrand je vet. U kunt uw lichaam niet bewegen als u een glucose-onbalans heeft of een tekort aan vezels in uw dieet. Zetmeel en suiker bewegen de hele tijd, en ons lichaam gedijt erop. Als we geen contact met hen zouden opnemen, zouden we energie verliezen, interesse verliezen, depressief worden… de lijst gaat maar door.

Dit is waar Acai in het spel komt, en waarom je een handvol van dit superfood van een kruideniersplank wilt pakken en het mee wilt nemen naar je werk. Acai zit vol met de antioxidant "calorieën met een antioxidanteffect". In tegenstelling tot kunstmatig veranderde suiker, zal het natuurlijke antioxiderende effect van Acai je lichaam helpen vet te verbranden. Je lichaam verandert in een vetverbrandende oven!

Vergeet de synthetische producten die niets anders zullen doen dan u in de val lokken en u eindigen met synthetische overtollige enzymen en verspilde bronnen. De mens heeft al genoeg middelen verspild en de toekomst ziet er niet rooskleurig uit. Als het om uw gezondheid gaat, is het uw verantwoordelijkheid om voor uw lichaam te zorgen, niet voor de farmaceutische industrie.

Je zult je lichaam niet op dezelfde manier beheersen als je cardio. Je lichaam is geprogrammeerd voor vetverbranding en voor spieropbouw. De voorkeuren blijven hetzelfde. Maar wie wist het? Trouwens, wie wist wanneer? Nu staat u op het punt te leren hoe u uw lichaam kunt "trainen" voor optimale gezondheid en fitheid.

Zo komt het allemaal samen: Als u emotioneel verbonden blijft met wat u doet en voor wie u het doet, ondersteunt u wat u doet door het gemak op te geven dat u elke dag beslissingen moet nemen.